Specialisatie letselschade

Mr. Jacqueline Hendriks-van Vugt kan u bijstaan als u slachtoffer bent geworden van, bijvoorbeeld:

 
 
een verkeersongeval   
een ongeval op het werk of een beroepsziekte  
een medische fout  
een geweldsmisdrijf  
een gebrekkig product  
arrow-r de beslissing van een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar of ongevallenverzekeraar  
 
 

 

In overleg met u zal zij de omvang van uw schade vaststellen en daarover in onderhandeling treden met de aansprakelijke partij of de aansprakelijkheidsverzekeraar. Zij zal u begeleiden bij het hele traject, vanaf het eerste contact tot aan de eindregeling van uw zaak. Als u hieraan de voorkeur geeft, kan zij u ook thuis bezoeken.

Voor twee voorbeelden klikt u op:

Publicatie 1Publicatie 2

Het is u misschien opgevallen dat er behalve advocaten ook letselschadebureaus hun diensten aanbieden aan slachtoffers. De kwaliteit van de rechtsbijstand wordt voor een groot deel bepaald door de ervaring en deskundigheid van de persoon die u bijstaat. Als u kiest voor juridische bijstand door Advocatenkantoor Hendriks van Vugt, dan heeft u de garantie dat u wordt bijgestaan door mr. Jacqueline Hendriks-van Vugt persoonlijk en niet door een willekeurige medewerker. Zij staat al 30 jaar letselschadeslachtoffers bij.

Als letselschadeadvocaat heeft Jacqueline Hendriks-van Vugt een gedegen specialisatie-opleiding gevolgd (LSA/Grotiusopleiding Personenschade). Zij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten "LSA". Alleen advocaten met minimaal 5 jaar praktijkervaring die deze specialisatie-opleiding met succes hebben afgerond, komen in aanmerking voor het lidmaatschap van de "LSA". Ter behoud van het lidmaatschap is permanente nascholing verplicht.

Voorts is zij lid van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade "ASP" en de Stichting Werkgroep Artsen Advocaten"WAA".

Haar streven is erop gericht om uw zaak in overleg met de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar te regelen. Mocht een gerechtelijke procedure echter noodzakelijk blijken, dan zal zij u daarin als advocaat bijstaan. U hoeft dus niet verwezen te worden naar een andere belangenbehartiger, zoals onvermijdelijk is als uw zaak aanvankelijk door een niet-advocaat (al dan niet jurist) zou zijn behandeld.